HoeBij Lay it Out staan de wensen van de klant altijd bovenaan en ik denk graag met je mee om op een eenvoudige, snelle manier tot een goed eindresultaat te komen.

Werkwijze:

Kennismaking/ Briefing:
Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier, de mail, de telefoon of Whatsapp. 

Debriefing:
Als de opdracht naar mij is gebriefd, maak ik de debriefing op en tevens een offerte op. Je kunt kijken of de opdracht goed is begrepen en of je het eens bent met de offerte. Na akkoord ga ik voor je aan de slag!

Concept schets:
In deze schetsfase ga ik spelen met kleur, beeld en typografie en maak ik enkele voorstellen voor je op. Aan de hand van deze voorstellen wordt 1 schets gekozen.

Concept uitwerking:
Na jouw feedback en correcties ga ik het ontwerp tot in de puntjes uitwerken en leg het resultaat aan jou voor. 

Fine tuning:
Het ontwerp wordt klaargemaakt voor de laatste fase: de laatste correcties en het uiteindelijke akkoord.

Oplevering:
Het product kan worden opgeleverd, zowel kant-en-klaar bezorgd als digitaal.

Tarieven: Mijn uurtarief is €50,- ex. btw. Voor DTP werk €40,- ex. btw. Voor spoedklussen (met een deadline van minder dan 5 dagen) geldt een uurtarief van €70,- ex. btw.

Ik heb geen vaste prijzen voor bepaalde opdrachten. Het totaalbedrag van de offerte is echt afhankelijk van de opdracht (grootte en aantal bewerkingen). Uiteraard zal ik proberen om voor u een zo passend en scherp mogelijke offerte op te stellen. Dus vraag altijd naar meer informatie en laat u niet afschrikken door de uurprijs!:)

AVG: Persoonsgegevens zullen op een behoorlijke en zorgvuldige wijze worden verwerkt, overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming!

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.